Sunday, August 30, 2009

shopping raya

hehe... ini adalah gambar hari ini..
wafi sibuk je kacau saye..
die main tudung saye..
saye pun pakaikan die tie rack pink tu kat die..
ok x, kalau wafi ade adekk pompuan???
hehe.. tapi bukan next year la...
next next next year la...

*kalo wafi ade adekk pompuan name ape pulak yekk???
wafiah?? umayrah??? hihi


ini gambar semalam (hari sabtu)
kami pergi Plaza Angsana, Tampoi
sebab atuk pah nak shopping raye
kesian saye, xdapat cuci mate+shopping raye...
sebab jage zuhdi.. die asek nanges je.. kembung perut...
haih.. saye xminum air batu pon... xmakan eskremm pon....
saye dapat shopping cd adik muhammad al-hafiz je...
latest cd die.. surah2 amalan

ini pulak time pegi batu pahat hari jumaat
ngan atuk pah
balik dr bp singgah rumah umi
tumpang solat zuhur n asar
wafi xnampak sape2 dah...
nampak membe2 seperjuangan die je kat ctu.. huhu..
xkesah pun aku hilang dari radar die (uncle amai cakap)

ini hari khamis...
jalan² g kluang...
sebab atuk pah nak shopping raye juge..
hehe.. hari² kami berjalan...
sebab atuk pah cikgu,
so die gunakan masa cuti sekolah ni sepenuhnye...
n kami pon tumpang jugee...

ini mixed images wafi n zuhdi..
cuba teka mana satu wafi, mane satu zuhdi.. hehe
*cabar minda anda di bulan puase ni
xdela korang ingat nak makan je kann???
kalo x, tengahari dah pk dah ptg ni nak beli ape kat bazar..
buka nak masak ape.. nak wat air ape..kan???
betul x, antie susu, antie maria, antie jusco,
kne pk nak masak ape utk hubby masig2...
laenla uncle zafir...
hari2 buka puase makan murtabak..
juadah berbuka 30 hari di bulan puase.. hehe

5 comments:

antie_susu said...

hehe...adik bulat skit, abg kurus skit...

harini aku xyah masak...ade jamuan makan2...hehehe...klu x, berasap la dapur aku tu kul 430 ptg...

ko dh balik kedah ke?

mrs ridzuan_aida said...

pai wafi muka dia mcm suka senyum...
adiknye muka mcm garang sikitkan...
wei bejalan sakan ko...pe salahnye dorng dapat adik pempuan tahun depan...

babyelle said...

antie susu:: lum blk kedah... diz week br blk kedah...

adot::haha.. bgla aku cuti... huhu..

wafi n zuhdi.. wafi banyak yg gamba mate bulat je... zuhdi yang tido je tuh...

m@Ri@ said...

ala comelnya dia pakai tudung..hehe..rindula kt ko..hhuhuhu..

jas imran said...

haha... siries lawak gamba wafito bertudung tu... siap buat posing makcik gedik ngn muka kiut tak bleh blah... hahaha

zuhdi d.i.y

Lilypie - Personal pictureLilypie

wafi w.i.f.i

Lilypie - Personal pictureLilypie