Wednesday, July 29, 2009

Thursday, July 23, 2009

gamba pasport

To my beloved daddy....
Inilah gamba pasport umar zuhdi.. hehehe...

smile.... ;)

trojan horse

Anakku kah atau trojan horse kah itu???
Piccas taken last weekend b4 he went to makan kenduri with his tok, wan n aunty
si terojen xpuas isap puting time kecik...
dok isap puting adik die
tu la... awal sangat wafito buang puting...
umur 8 bulan die xmo isap puting lagi dah..
ni.. gigit2 puting zuhdi la pulak...
he's wearing "good looking like DaddY"

si terojen rambut panjang

last potong rambut last december.. time ayah balik cni..

tersengih2 senang hati mummy layan die je...

Misi seterusnye si terojen ialah...
potong rambut die supaya boley buat rambut macam

aidil! bapak si aidit rayyan!
credit to ManggaOnline for da image
n da result is....
tada!!!
pendek sket...
sebab tok n wan n makcik2 semue dah bising wafi rambut panjang
kalo ikut mummy die nak biar je panjang

ok what? nanti kalo dah sekolah kne potong rambut pendek..
kalo x, nnt kne tahan ngan pengawas o cikgu disiplin
pastu kne berdiri kat depan time assembly
so wafito, inilah masenye kamu nak berambut panjang
tapi nampaknye hajat mummyto terhalang...
hukhukhuk...
xpela.. he seems happy with his haircut juz now
ayah balik kite wat hair style lain okeh???

rambut dah pendek, perangai pun jadi baik... hehe...

Wednesday, July 22, 2009

miss u loh...

miss u...

miss u...

miss u...

miss u...

miss u...
cepatla balik.....

Saturday, July 18, 2009

toddler

video

sunway carnival

hari Rabu lepas wafi n mummy telah makan angin pegi sunway carnival. tujuan utama jalan2 makan angin ni adalah utk hantar makcik wafi ke carrefour seberang jaya sebab die nak jumpa lecturer die di sane... mummy wafi bertindak sebagai supir saje.. wafi sebagai co-pilot.. haha..

wafi gigit mummy die sebab lapa.. hehe...

my son n i
lupe pulak aku ade sorang lagi anak kat rumah.. lol
n terlupe juge aku tengah dalam pantang... diajak keluar...
wafi n antie nurul, makcik's housemate

"iya..." tu la words yang klua dari mulut wafi kalo die berjaya wat ape yang die nak

excited tengok bawah

then sementara tunggu makcik n antie nurul shopping kami singgah GNC to renew daddy's gold card. tapi gold card dapat next week sebab xde stok sekarang
minah GNC tu dah kenal aku.. hehe.. xyah susah2 nak bagi membership number o kenalkan diri

wafi duduk atas meja kaunter tanpa rase bersalah
die kate "xpe, bapak aku regular customer. dieorg xmarah punye.. huhu"

done some shopping for my boys
shirt for wafi

for zuhdi

gigi due batang

wafi bersame gg atas die dua batang

at first die ok je.. pastu menanges pulak... sebabnye..
nak pegang camera xdapat.. mummy xbagi...


da nanges2... mengamuk... tido...

muke budak xpuas hati yang tertido

adik pun tido jugak...
sambil mummy update blog.. hahaha...

tengokla... zuhdi kecik2 dah main keyboard

budak yang semakin bulatttt!

daddy's boi

special pose for all readers

zuhdi after bath

menanges sebab lapa

haha... nak wat macam photomama konon... hehehe... lom terer lagi mcm sepolnang

Thursday, July 16, 2009

singgah jap

Last Sunday antie Misha and Antie Tsha had visited Wafito n Zuhdito.. Hehe.. xsedap la pulak bunyi Zuhdito... Kalo Wafito sedapp... boley makan.. ade wafer name wafito.. hehe...

Act, antie Misha n Ishah on thier way back from Alor Star sebab g engagement Hawe, Ishah's coursemate. Congratz Hawe! Hawe sudah, korang bile lagi Masrizah n Aishah? Hehe...

Oleh kerana xpenah datang sendiri ke kampung my PIL, mereka datang sini guna BKE. After Kulim Hi-Tech, they met with an accident. Maka mereka berdua telah bertindak sebagai pasukan Bulan Sabit Merah/PGA3.. hehe... Dieorang g Hosp. Kulim dulu anta ade satu family yang x bersalah yang tercedera akibat dari sebuah kereta yang nak memotong xlepas...
Dah nak gerak dr Kulim pulak, kereta dieorang pancit la pulakkk...
Hadoih... aku xtau nak contact sape.... Seb baik ade sorang Keluang Man datang menyelamat--->one of our coursemate time degree dulu.. encik Fairuz.
Begitula ceritanya...
Maka dieorang sampai sini pun lambat...
Misha sedang training tidokan anak

Antiesha sedang bermesra alam dengan Wafito...
Wafi pun bersopan je... shy2 cat.. lol..

Zuhdi: antie Misha, ambik gamba sendiri ke gamba dengan saye??

Zuhdi yang kontrol ensem.. ayah ajar sejak di luh mahfuz lagi... wahaha... (dun take seriyes bout diz okehhh.. lawak semata2)

wafito menjadi perkara rumus di tengah2 uncle n antie2

antie misha try wat peace.. trapi wafi asik lari je.. haha....

zuhdi d.i.y

Lilypie - Personal pictureLilypie

wafi w.i.f.i

Lilypie - Personal pictureLilypie