Monday, August 4, 2008

visit wafi week

Lame dah xtulis blog ni.. Last week bz sgt².. Nak buat entry baru pon xsempat. Rabu lps ade micro teaching+petang ade klas statistik. Keje sekolah xsiap lagi. Microteaching slide pon xsiap lg gak. Dahla aku 1st presenter. Hurm... penat... Night before microteaching aku mintak tlg Uncle Amai jagekan Wafi. And thanx to Uncle Zafir co'z helped me too.. Uncle pheaw cume tolong tido sebelah boyan Wafi je... Huahuahua.. Sian anakku dapat pak angkat yang rajin itu.. Anyway thanx to all yg tolong jagekan Wafi sementara mommy die siapkan keje... Lenkali aku nak mintak tolong lagi.. Hehe.. ;) Then pada Khamis ptg, after statistics class, aku siapkanla keje flash.. Sampai ngantuk² kat meja pc tu. Around 3pm aku ingat nak tido jap, bangun je dari kerusi tu,.. zaaa....pppp.. kakiku telah tersangkut sesuatu. Aku tersangkut tali pendrive... Pendrive pon dah bengkok+nak patah.. Uhuk! Terus xjadik nak tido... Segar terus mate aku. Inilah hasil kengantukan itew...

Yang ni pulak, pade hari Isnin petang classmates aku datang umah tengok Wafi. Ade baju honey Bee untuk Wafi..Ni size 6-12 months. Kire stok Wafi pakai raye la ni.. ;) Thanx antiessss..

Ini pula hasilku pegi BP Mall hari Khamis tengahari. Nak usha handset baru. Lepas usha handset, ini yang sempat aku invest kat Pacific tengahari tersebut. Heheeee... Selamat melaburrr!!!


Terlupe la pulak.. Beg kale blue kat hamper+topi rabbit tu given by antie Irda.. Die datang tengok Wafi hari Khamis petang itu jugeee.. Lepak ngan die kat Rest. Pinang Sebatang after ambik Wafi that evening. She's one of my classmates since form 4. Then satu blok time metrik+satu kelas time metrik gak. U barula pisah.. Pastu bertemu semule sebab aku belajo sini, kat kampung die... :p

2 comments:

Fadzila said...

ish..gila kasut ker..rasanya akk tengok dah tiga pasang dah beli...

mama wafi said...

ala kak... satu bedroom slipper, satu kasut g kelas, satu selipar utk leisure, yg heels tu time gurldix.. hehe.. ;p

zuhdi d.i.y

Lilypie - Personal pictureLilypie

wafi w.i.f.i

Lilypie - Personal pictureLilypie