Friday, June 12, 2009

bile bapak dukung anak

Gambar ihsan dari tommee tippee
Wahkahkah... best kan gambo tu... nampak macho je bapak dukung anak camtu...
Xpe, ddyku hutang ni... N
anti balik aku nak suruh die amik gamba ngan Wafi o adik Wafi camni...
Ok tak??? Hehe... Sape setuju??? Angkat tangan!!!
Sniff*** sniff** Uncle Ajak, angkat sket je.. jangan tinggi² sangat..
Ade bau!!! Hehehe...
Alahai.. Uncle Ajak, tolongla ambik gamba Wafi n ayah die mcm ni...
Ley jadik cover Masculine nanti.. Huhu...

5 comments:

Jiji said...

muahaha bapak baby tu musti model mana tah@!~ mcm takde connection ngn baby je.. yg baby tu pulak muka " dah-laa-bang-oei@!~"

=)

m@Ri@ said...

pergh..gila macho..nsat nak bayang andry dukung mcm tu..haha..

Ajax Shaari said...

Boleh xdehal punye..
jap, si bapak ok ke tangkap shirtless2 ni?hehe

babyelle said...

jiji::huhu... of course la.. due² org tu begamba pun sebab dapat duit kan??? hahaha...

maria::cakap kt andry, sabo sket lg... ;)

jarky::ok kot si bapak tu, sebab nak tayang six pax.. huhu...

linahilmin said...

sama ensem anak & bapak nih!

zuhdi d.i.y

Lilypie - Personal pictureLilypie

wafi w.i.f.i

Lilypie - Personal pictureLilypie