Thursday, April 30, 2009

kenduri Wafi

To all readers... haih... lame dah menyepi ni...
Ayah Wafi dah selamat balik M'sia n sdang bercuti dua minggu...
Wafi's mummy tengah training utk 2 bulan...
Wafi pule sedang duduk dengan bersopannye di kampung ayah die... dijage oleh tok, wan, pakcik n makcik2nye... Hari² mummy die tinggal die kul 6.45-7.00am....

N diz entry is for invite all antieeeesss (antie susu, antie ball n antie hal is highly invited) n unclesssss (uncle zafir is highly invited kalo balik cni) to come to wafi's wedding ;p.. kenduri Wafi laa...
Ayah die nak wat akikah kat die insyaAllah hari sabtu neh... Dijemput datang pade siang hari ye.... Ade nasi baryani kambing... +air sejuk(tatawu la ayaq sirap ka ayaq sarsi ka ayaq pepsi of course tidakkk.. hehe..)
So, sesape nak datang sile ambil address di bawah:

Kampung Padang,
Kuala Pegang,
09110 Baling, Kedah

Gamba akan dihapdet later... sikalang takde gamba baru... wafi pon tamau bergamba.. die bizi nak main ngan ayah die je.... Bizi pegang stering kete... Bizi ngan ayah die... Pagi ayah mandikan, petang ayah mandikan... Mummy die dah kurang nampak dah.. huhu.... kang minggu depan ayah flight, matila aku nak layan kerenah anak cari ayah neh.. huhu....

Kalo xjumpe rumah silela call saye...

2 comments:

m@Ri@ said...

ala dear aku tak dapat p rasanya...mak aku kat icu..dah seminggu...apepun tahniah utk wafi..dah boleh naik kambing la pas ni..hehe..kim slm kat cik ely n pls kiss wafi for me..=)

Jiji said...

Aisey ni teringat pulak kendiri cik anis manis yg dok delay delay manjang!

zuhdi d.i.y

Lilypie - Personal pictureLilypie

wafi w.i.f.i

Lilypie - Personal pictureLilypie